Ako získať profesijné tituly MBA, DBA, MSc, MPA ZADARMO alebo za polovičnú cenu s preplatením Úradom Práce

V dnešnej dobe je vzdelanie kľúčom k úspechu. Profesijné tituly ako MBA (Master of Business Administration), DBA (Doctor of Business Administration), MSc. (Master of Science) či MPA (Master of Public Administration) môžu výrazne zvýšiť vaše kariérne šance a otvoriť nové dvere. Získať takéto vzdelanie však môže byť finančne náročné. Našťastie máme pre vás spôsob, ako získať tieto tituly zadarmo alebo za polovičnú cenu vďaka podpore z Úradu Práce.

Vzdelávacie programy BBA, MBA, DBA, MSc., MPA

Vzdelávacie programy sme pripravili na mieru pre rôzne pracovné pozície. Ich štúdium trvá pol roka až 1 rok, v závislosti od vašej šikovnosti a úrovne schopností. Treba získať celkovo 60 kreditov za absolvovanie jednotlivých online kurzov. Ako absolvent zároveň napíšete záverečnú prácu k oblasti a téme, ktorej sa chcete profesijne venovať. Celkovo je k dispozícií 45 vzdelávacích programov a nájdete ich v kategórií Online Školenia Pracovné Pozície. Pri každom vzdelávacom program je uvedený zoznam online kurzov, ktoré treba absolvovať. Celkový maximálny čas vzdelávania je 1 rok (12 mesiacov). Ide o online vzdelávanie v dĺžke 110-120 hodín. Vzdelávate sa kedy a kde chcete a to z pohodlia domova alebo kancelárie.

Výstupom vášho vzdelávania je získanie profesijného titulu BBA, MBA, DBA, MSc alebo MPA a DPA. Ako absolvent získate diplom s profesijným titulomakreditované osvedčenie a odporúčanie pre potenciálnych zamestnávateľov. Zároveň kontaktujeme vybrané spoločnosti (28 top spoločností) ohľadom vášho úspešného absolvovania vzdelávacieho programu. Komplexné vzdelávacie programy sme vytvorili na mieru, aby sa ste vedeli čo najskôr uplatniť na trhu práce a rekvalifikovať na nové pracovné pozície v IT, administratíve, marketingu a manažmente. Profesijné tituly sú akreditované britskou akreditačnou a certifikačnou autoritou IES. Garantom vzdelávacích programov je jeden z top lektorov na Slovensku a to priamo Miroslav Reiter.

Ako na preplatenie vzdelávanie programov a profesijných titulov

Aktuálne je možné využiť preplácanie kurzov prostredníctvom národného projektu Zručnosti pre trh práce. Projekt je určený pre zamestnaných aj nezamestnaných. V obidvoch prípadoch je potrebné požiadať o zaradenie do evidencie pre preplatenie kurzov. Kompletný návod na podanie žiadosti.

Ceny profesijných programov sa pohybujú od sumy 2540 až po 3400 Eur. V čase keď som si robil MBA program, tak ma stále 9600 Eur a to som musel ešte cestovať a chodiť do Čiech celý rok. Iný program MPA ma stále 4500 Eur. Naše ceny sú teda viac ako dostupné a navyše môžete využiť preplatenie kurzov priamo z Úradu práce. Úrad práce vám vie preplatiť, ak ste nezamestnaní a nezamestnaní mladí do 900 Eur s DPH a zamestnaní až do 1 000 Eur s DPH. Takéto preplatenie je možné získať z Úrad Práce až 2x. V prípade, že ste u nás absolvovali už niektorý z balíkov kurzov, radi vám vystavíme ďalšiu t.j. 2. požiadavku, aby ste získali aj profesijný titul.

Celkovo teda môžete získať z Úrad Prácu cca 1800 Eur s DPH ako nezamestnaní alebo 2000 s DPH Eur ako zamestnaní. Zvyšnú časť školného vám bude odpustená, aby sme vás podporili v štúdiu. Jediné, čo potrebné uhradiť je manipulačný poplatok 134 Eur po úspešnej obhajobe záverečnej práce pre vydanie a tlač diplomov s certifikátmi. Iné poplatky už nie sú. Podmienkou je teda 2x preplatenie balíkov kurzov a ich úspešné dokončenie. Následne vám sprístupníme možnosť získania profesijného titulu. V prípade, že vám úrad práce preplatí balíky kurzov len 1x, je možné si zvyšnú sumu doplatiť a tiež získať profesijný titul. Odporúčame všetkým desiatimi využiť túto jedinečnú možnosť na preplatenie programov a profesijných titulov.

Typy profesijných titulov

  1. BBABachelor of Business Admistration: Slúži ako príprava na vyšší stupeň – MBA. Štúdiom si prehĺbite vedomosti z manažmentu, obchodu, marketingu, riadenia ľudských zdrojov a financií. Ideálne pre začínajúcich manažérov, vedúcich tímov alebo virtuálne asistentky.
  2. MBAMaster of Business Administration: Program je zameraný na rozvoj leaderských zručností, marketingových stratégií a dosahovanie cieľov organizácie. Na prihlásenie musíte mať buď vysokoškolský titul z bakalárskeho stupňa štúdia alebo strednú školu s maturitou v kombinácii s manažérskou praxou.
  3. DBADoctor of Business Administration: Najvyšší stupeň manažérskeho vzdelávania. Vhodné pre skúsených manažérov.
  4. MScMaster of Science: Štúdium je zamerané výlučne na jeden odbor alebo druh podnikania. Dáva sa väčší dôraz na technické a vedecké aktivity.
  5. MPAMaster of Public Administration: Program využívajú hlavne štátni úradníci, zamestnanci a manažéri vo verejnej správe, ktorí chcú svoju kariéru a osobnostný rast posunúť o krok ďalej.

typy-profesijnych-titulov-MBA-DBA-MSC-BBA-MPA

TOP odporúčané vzdelávacie programy MBA a DBA

Na platforme VITA.sk nájdete až 20 online vzdelávacích programov MBA a 3 vzdelávacie programy DBA. Najobľúbenejšie a top odporúčané vzdelávacie programy na získanie profesijného titulu MBA alebo DBA sú:

  1. MBA IT Management: Program MBA IT Management je navrhnutý pre profesionálov, ktorí chcú získať hlbšie znalosti a zručnosti v oblasti riadenia informačných technológií. Zameriava sa na strategické plánovanie, implementáciu IT projektov a efektívne riadenie IT tímov.
  2. MBA Manažér Umelej Inteligencie (CAIO): MBA Manažér Umelej Inteligencie (CAIO) je navrhnutý pre lídrov, ktorí chcú využívať umelú inteligenciu na zlepšenie obchodných procesov a strategického rozhodovania. Program zahŕňa štúdium najnovších trendov v oblasti AI, implementáciu AI technológií a etické aspekty riadenia umelej inteligencie v podniku.
  3. MBA Digitálny Marketing: Tento program sa špecializuje na digitálne marketingové stratégie, vrátane SEO, sociálnych médií, a content marketingu. MBA Digitálny Marketing pripravuje študentov na úspešné riadenie online kampaní a optimalizáciu digitálneho marketingového rozpočtu.
  4. MBA Projektový Manažér a Obchodný Riaditeľ (CEO): MBA Projektový Manažér a Obchodný Riaditeľ je určený pre budúcich lídrov, ktorí chcú získať schopnosti riadenia komplexných projektov a strategického vedenia podnikov. Program pokrýva techniky projektového manažmentu, finančné riadenie a leadership.
  5. MBA Procesný Manažér a Riaditeľ Prevádzky (COO): Tento program MBA sa zameriava na optimalizáciu podnikových procesov a efektívne riadenie prevádzky. Absolventi získajú zručnosti potrebné na zlepšenie operatívnej efektivity a strategického riadenia prevádzkových aktivít.
  6. MBA IT Manažér a Riaditeľ IT + Technológie (CIO, CTO): MBA IT Manažér a Riaditeľ IT + Technológie je navrhnutý pre odborníkov, ktorí chcú viesť IT oddelenia a technologické inovácie. Program sa zameriava na riadenie IT infraštruktúry, strategické technologické rozhodovanie a vývoj inovatívnych riešení.
  7. DBA IT Management: Program DBA IT Management je určený pre skúsených IT profesionálov, ktorí chcú prehĺbiť svoje odborné znalosti a prispieť k výskumu v oblasti IT manažmentu. Študenti sa budú venovať pokročilým témam ako IT stratégie, bezpečnosť a inovačný management.
  8. DBA Digitálny Marketing: Program DBA Digitálny Marketing je určený pre pokročilých profesionálov, ktorí chcú získať hlboké znalosti a odborné zručnosti v oblasti digitálneho marketingu. Študenti sa budú venovať pokročilému výskumu v digitálnych marketingových stratégiách, analytike a nových technológiách, čím sa pripravujú na vedúce pozície v marketingu.

online vzdelávacie programy MBA DBA

TOP odporúčané vzdelávacie programy MSc a MPA

Na platforme VITA.sk nájdete až 20 online vzdelávacích programov MSc. a 2 vzdelávacie programy MPA. Najobľúbenejšie a top odporúčané vzdelávacie programy na získanie profesijného titulu MSc. alebo MPA sú:

  1. Program MSc IKT Softvérový Tester (ICT SW Tester): Program MSc IKT Softvérový Tester je zameraný na prípravu odborníkov v oblasti testovania softvéru. Študenti sa naučia moderné testovacie techniky, nástroje a metodológie, ktoré sú nevyhnutné pre zabezpečenie kvality softvérových aplikácií.
  2. Program MSc IKT Architekt (ICT Architect): MSc IKT Architekt je program určený pre budúcich architektov IT systémov, ktorí chcú získať pokročilé znalosti v návrhu, implementácii a riadení komplexných IT infraštruktúr. Študenti sa naučia vyvíjať škálovateľné a efektívne IT riešenia pre rôzne typy organizácií.
  3. Program MSc Java Programátor (Java Developer): Program MSc Java Programátor pripravuje študentov na kariéru v programovaní s jazykom Java, jedným z najpoužívanejších programovacích jazykov na svete. Študenti získajú pokročilé znalosti v tvorbe robustných a efektívnych aplikácií, ako aj v používaní moderných vývojových nástrojov.
  4. Program MSc Python Programátor (Python Developer): Program MSc Python Programátor je zameraný na vývoj aplikácií pomocou jazyka Python, ktorý je známy svojou jednoduchosťou a univerzálnosťou. Študenti sa naučia písať čitateľný a udržiavateľný kód, využívať knižnice a rámce pre vývoj rôznych typov softvéru.
  5. Program MSc Python Dátový Vedec (Python Data Scientist): MSc Python Dátový Vedec pripravuje študentov na prácu s veľkými dátami a analýzou údajov pomocou jazyka Python. Program zahŕňa štúdium pokročilých dátových techník, strojového učenia a vizualizácie dát, čo umožňuje absolventom efektívne riešiť komplexné problémy pomocou dát.
  6. Program MPA Manažér Štátnej a Verejnej Správy: Program MPA Manažér Štátnej a Verejnej Správy je určený pre odborníkov, ktorí chcú získať znalosti a zručnosti potrebné na riadenie v štátnej a verejnej správe. Študenti sa oboznámia s modernými riadiacimi technikami, právnymi normami a efektívnym spravovaním verejných zdrojov.
  7. Program MPA Verejná Správa a Samospráva Miest a Obcí: Program MPA Verejná Správa a Samospráva Miest a Obcí sa zameriava na prípravu odborníkov pre riadenie miestnych samospráv. Študenti sa naučia plánovať a implementovať verejné politiky, spravovať finančné prostriedky a zabezpečovať kvalitné služby pre obyvateľov miest a obcí.

online vzdelávacie programy MSc. MPA

Sumarizácia profesijné tituly

Získanie profesijného titulu MBA, DBA, MSc. alebo MPA môže byť finančne náročné, ale s podporou úradu práce máte možnosť získať tieto tituly zadarmo alebo za polovičnú cenu. Kontaktujte nás na info@vita.sk a dajte nám vedieť, o ktorý vzdelávací program a profesijný titul máte záujem. Urobte prvý krok k zvýšeniu svojej kvalifikácie a kariérnych šancí.

Získajte profesijné tituly MBA, DBA, MSc., MPA

Autor

Miroslav Reiter

Programátor, manažér a marketér, ktorý mudruje vo vlastnej vzdelávacej spoločnosti IT Academy. Workoholik so 134 certifikáciami a 13 titulmi. Vytvoril som vzdelávaciu platformu vita.sk, pretože milujem vzdelávanie a všetko čo k nemu patrí. Pomáham firmám ale aj jednotlivcom zlepšovať ich podnikanie a IT. Certifikácie: Microsoft certifikovaný tréner, Google certifikovaný tréner, ITIL, PRINCE2 tréner. 40000+ vyškolených klientov a 1000+ firiem, ktorým som pomohol Referencie: Národná Rada SR, Slovnaft, IBM, Panasonic, Ministerstvo obrany SR, ČSOB, Generali, Tatra banka, Európska komisia, SPP, Pixel Federation, ESET.